嬰兒用品

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

BB展係咪冇BB車/BB床賣架???

除咗尿片, 奶粉, 玩具, 棉花....仲有什麼東西係必掃架???

大宅

畀面勳章

我諗我到時35w..都好想去.....睇下老公俾唔俾啦...

禁止訪問

回覆:今年8月5~7日BB展(第 19 屆 國 際 嬰 兒、兒 童 用 品 博 覽)

別墅

回覆:今年8月5~7日BB展(第 19 屆 國 際 嬰 兒、兒 童 用 品 博 覽)

報吓料先:我啱啱join思詩樂,佢哋俾咗張入場券減$5coupon 我,jm不如打去問吓

別墅

■大會預期可吸引約三十五萬人次入場。

下月嬰兒用品展 「一蚊」貨品招客
父母永遠最捨得花費在孩子的身上。第十九屆「國際嬰兒、兒童用品博覽」將於下月五至七日在會議展覽中心舉行,逾二百五十個參展商參加。屆時場內六百個展位將以七折價錢出售嬰兒用品,其中更設有「一蚊價」嬰兒用品,限量發售,主辦單位預計能吸引三十五萬人入場。

今屆的國際嬰兒、兒童用品博覽,有多場免費講座,由專家傳授親子技巧、「嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」和大量嬰兒用品優惠推廣,例如:淋浴露、肝油丸、嬰兒座椅等。部份參展商更以「一蚊價」作招徠,包括嬰兒手推車防紫外線太陽擋、除痰散和油畫布,每天限量發售。

大會首辦外傭挑戰賽

擁有十八年歷史的「國際嬰兒、兒童用品博覽」,今年首次加入外傭挑戰賽,項目有照顧小朋友和烹飪比賽。發言人表示,外傭對家庭的付出其實亦非常大,希望藉今次的比賽增進僱主和外傭的關係。

主辦商指,內地遊客對嬰兒用品,諸如奶粉等的需求非常大,深圳、廣州、珠海等內地父母均組團來港購買嬰兒用品。早前已有旅行團透過主辦商預先購買約一千至二千張的博覽入場券。博覽將朝十晚九開放,成人門票二十五元,小童門票二十元。

wcpcelia  我多數唔去了-->深圳、廣州、珠海等內地父母均組團來港購買嬰兒用品  發表於 11-7-10 08:50

大宅

畀面勳章

又話門票不設預售點解又比旅行社預售千幾二千張比大陸人呀?

yly2  咁都得???????????主辦商好等錢洗呀??  發表於 11-8-1 11:44
wcpcelia  又真係唔講唔知呀  發表於 11-7-10 08:50

複式洋房

想問係咪只可以比現金?

大宅

sheunglam100 發表於 11-6-21 12:22
請問訂pampers係咪平d嫁, 唔知有有價目表呢?

其實都唔平,不過買得多(都系SET裝)有得送貨同埋有玩具或尿片送.記得舊年好似買成千幾蚊以上先有野送

大宅

8月bb展最多嘢買,有d counter 可以簽card. 我記得上年還有美容、教學嘅參展商。印象中pampers 有唔同價錢嘅package, 幾佰元都有,唔同package 送唔同贈品,不過要早d去,有d package 賣完就冇。記得帶車仔同print label。就算已入尿片/奶粉會也可填form攞贈品。

大宅

label要填D咩資料??
大家有時間去睇下丫~~ http://blog.yahoo.com/_MTY4LK7JXDHJIYVXBTDKZO66NQ/articles/page/1»

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tobobo222 發表於 11-6-29 16:12
我諗我到時35w..都好想去.....睇下老公俾唔俾啦...

又真係唔去好D...
其實你想買咩?

大宅

引用:我諗我到時35w..都好想去.....睇下老公俾唔

原帖由 tobobo222 於 11-06-29 發表
我都係35w....但又好想去睇下

別墅

GOGOGOGOGOGOGO

買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買買

Poor Daddy

[link=http://www.tickerclub.com/][image noborder]http://www.tickerclub.com/cache/6ca0de83a7.png[/image][/link]

伯爵府

想問下大家知唔知有冇 high chair 賣呀...
因為想買...見有 bb 展....
如果有..其實係唔係同 jusco bb展差唔多平???

禁止訪問

回覆:LemonTJ 的帖子

大宅

請問多是初生BB的用品嗎? 有沒有一歲半BB適合的東西會promotion? 像是小腳踏車? 衣服? 謝謝!!

伯爵府

趣教勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大宅

BB 會係十二月頭出世,而家去會展買定野,會吾會太早呢?

男爵府

我阿B 11月尾出世, 上個月永安 sale, 今個月 Jusco + 千色店 sale 我都已經買左好多o野.....

不過就係買o的細件o野, 好似奶樽, 奶 pump, 紗巾, 和尚袍呢o的...
BB 床老公話會有人俾我o地 (希望唔會太殘啦.....)
BB 車就諗住阿 B 出世 (半歲後) 先睇, 始終要阿B親自坐落去先知~

今次個展我諗都係去 join member 拎 samples 多

別墅

想問, 整定張BB展LABEL, 要有咩INFORMATION 呢

首頁
23456...7

尾頁

跳至