美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cmary234 發表於 14-9-9 18:25
我覺得 Fs Serum,cream,eye cream緊緻都比pola好呀,不過冬天可能未必夠潤就真,因為現在我覺得剛剛好, ...

冬天我會加CLARINS蘭花油入CREAM, 咁就潤好多~

不過我好鐘意POLA支LOTION, 好難揀, 諗緊用返FS好, 定轉用POLA好.

男爵府

引用:Quote:cmary234+發表於+14-9-9+18:25+我覺

原帖由 KAY+2 於 14-09-09 發表

不過我好鐘意POLA支LOTION, 好難揀, 諗緊用返FS好, 定轉用 ...
如果lotion同milk,我鍾意pola多啲。我覺得shiseido搽上面好lup, pola上面清爽好多

子爵府

引用:Quote:cmary234+發表於+14-9-9+18:25+我覺

不過我好鐘意POLA支LOTION, 好難揀, 諗緊用返FS好, 定轉用 ...
一係只用pola lotion,其他用返fs都可以呀

侯爵府

cmary234 發表於 14-9-9 20:25
一係只用pola lotion,其他用返fs都可以呀

我想FULL SET用嘛~

子爵府

又可以分早晚用呀,我都只在晚上用fs都有效果

侯爵府

引用:Quote:ckm80+發表於+14-8-18+23:45+呢套係

原帖由 Wing68 於 14-09-08 發表
呢隻御妝同洗臉好唔好用?thx
我仲未開嚟用呀

伯爵府

回覆:albion 終於黎香港~~~(updated: 報價)

我買咗cream set,lotion +milk set, 佢FB 今日post 買2枝或以上products當中包括BA lotion,有九折

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

forgive?forget? 發表於 14-9-12 14:09
我買咗cream set,lotion +milk set, 佢FB 今日post 買2枝或以上products當中包括BA lotion,有九折

...

我都有見到呀, 佢d promotion都幾密

伯爵府

回覆:albion 終於黎香港~~~(updated: 報價)

我上期日買喺The One 買咗 lotion+milk set,3900;eye mask 4?? , 送咗travel set x2;白BA 防哂;8小包samples,另外買夠4000可以半價495換購黑BA lotion (60ml 細size),
我記得美白serum set 有折,唔sure 8 or 85 折,不過我無買

瑪瑙宮

forgive?forget? 發表於 14-9-12 14:43
我上期日買喺The One 買咗 lotion+milk set,3900;eye mask 4?? , 送咗travel set x2;白BA 防哂;8小包sam ...

收獲豐富啊!
我只買了細LOTION SET, 用過支MILK SAMPLE, 都幾好, 想買貨SIZE但又有好多CREAM未用完, 遲下先再入

伯爵府

Compare with Cdp,FS ,pola 最快吸引,夠潤

男爵府

引用:Compare with Cdp,FS ,pola 最快吸引,夠潤

原帖由 forgive?forget? 於 14-09-12 發表
Compare with Cdp,FS ,pola 最快吸引,夠潤
Pola價錢好似都係最貴

瑪瑙宮

homa. 發表於 14-9-12 15:24
Pola價錢好似都係最貴

不過佢用量少, 應該都可以用得幾耐

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

有無人記得albion cotton幾錢

終於入手左一支330ml ,唔駛就住用sample

大宅

回覆:secrethk 的帖子

好似$38

伯爵府

日本買比香港,平得幾多??
過好,每一天!

大宅

想問下如果用refiner係咪唔洗用skin conditioner?一齊用係咪有D多餘?

伯爵府

首頁

尾頁

跳至