想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: Wa ~ Ka ~ Ka 第三回啦!

chilli,

妳搵唔到有乜野讚我, 所以就唯有讚我鬼馬lei :evil: :evil:

子爵府

mrs_e.c 寫道:
jojoebebe,
比你笑4
大工程就需要多d時間,打下地基,落下石屎咁,得架啦,應該係個靚樓盆gar la~發展商有信心就掂 gar la~
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mrs_e.c ,

係ar係ar, 我依個真係大工程黎gar (係年紀"大"o個個"大")ar! :lol:

珍珠宮

醒目開學勳章

jojoe....我成日讚你 gar la, 乜你唔知咩? :lol: :lol: :lol: :lol:

子爵府

chilli 寫道:
jojoe....我成日讚你 gar la, 乜你唔知咩? :lol: :lol: :lol: :lol:

妳囝囝個nose 大, 真係唔關我事gar, 可能妳返hk 睇得"成龍" d 新聞多gar jar.

珍珠宮

醒目開學勳章

jojoe...........如果我個囝真係鼻大, 我實多謝你! 我同老公都想囝囝鼻大, 男仔鼻大好 ka!!

子爵府

chilli 寫道:
jojoe...........如果我個囝真係鼻大, 我實多謝你! 我同老公都想囝囝鼻大, 男仔鼻大好 ka!!

chilli,

咁女仔lei? 係米仲好ar :lol: :lol:

珍珠宮

chilli
welcome ~ welcome 你返黎呢個大家庭! 充夠電咪呀, 係咪要開始執下係香港買返去既野呢? 咪係, 男仔鼻大好丫, 你睇成龍同張學友

大宅

各位:
我上個月就開始用CHILLI送比我的棒棒喇,一用就係出現紅色線喇,我咪稔住開工喇,點知個工程失敗左,我老公唔舒服,經上次的經驗

珍珠宮

wanman
咁你係咪要到 9 月先可以開工? 另外你有無諗過會係邊個月生呀?
我想問要遲到幾時呀? 我而家都 4 個半月啦, 我唔想到生都係咁就慘啦!
你部電腦買

珍珠宮

醒目開學勳章

jojoe, ceci
男你鼻大, 係相學黎講, 事業運好 ka. 至於女仔鼻大有乜好處我就唔知, 口大就食窮郎 lor!! 話時話, 我個口都几大 :mrgreen: 所以我老公好窮

ceci
我 d 行李執得 8899 lu, bb 衫有二大袋紅白藍, 多數都係人地比. 遲多一個月, 我就要開始洗 bb 衫, 移動傢俬搵位放 bb 床, 仲要作最後衝刺, 買埋 d bb 用品 (洗頭水, 沐浴露, 沖涼盤, 尿片..........) 哇~~好似好忙 tim, 好耐未試過

有 d 人會嘔到生果日, 你可能係其中一份子. 咁都几好丫, 至少唔會過重嘛! 我重咗 10 kg 嘞, 你呢??

wanman
咪你咁攪呀, 錯過晒 d 機會! 而家咪要等個仔放完暑假, 你先有機會開工? 換咗新電腦就好啦, 唔駛又出又入, 比佢玩 4

大宅

wanman ,
oh,織冷3我都完全唔掂~ 冇你地咁叻:cry:

ceci
chilli,你煮野梗係好好食,你老公成日問你煮乜,你第時返黎有空教我oY,我廚房好乾淨同四正架~(不過你湊仔都唔得閒gar la :cry: )

jojoe,咁都比你唸到去"年紀"大(工程),你真攪笑~
有幾大先 ?-( ,我就35.
.
.
.
..........
個pat.hahahahahahaha...............

珍珠宮

醒目開學勳章

jojoe.............唔好比 mrs e c 騙呀! 佢個 patpat 睇黎都冇 35, 我估 34 3/4 啦!

mrs e c.....你講野都几深喎, 你又話開工, 但又話 "中咗就大件事", 即係點呀? 仲有呀, 你又話想試中仔, 但又叫人排卵時提你唔好 dodo, 咁點中仔呀??!! 係咪好耐冇比我鬧丫? 烚吓烚吓

排卵後 dodo 大機會生仔係因為卵子排出後壽命約有 24 hr, 而 y 精子 (生仔) 比 x 精子 (生女) 游得更快, y 精子可以先與卵子會面, 咁樣生仔機會自然較大啦! 明嗎?

我煮野唔好食 ka, 好彩我 honey 要求低, 佢但求有人煮比佢食, 唔駛佢郁手就安樂. (懶人)

大宅

仲有呀~大钁了,我可能要脫智慧牙,我大個後未試過脫牙(細路哥時唔記得了~)好驚 :-x :-x :-x

最慘係我6月底先補(要脫個隻),當時e+話最好脫(但我冇心理準備),所以補住先,e+試開工,開工後就唔敢脫,都唔知點好 :cry: :cry: :cry: ,但我好怕整牙 :cry: :cry: :cry:

珍珠宮

醒目開學勳章

mrs.......你隻智慧牙因乜要脫? 我建議你快快去攪掂佢先, 因懷孕期不能睇牙醫, 而且孕婦需要大量鈣, 唔多唔少會影響副牙, 所以你最好睇咗牙醫先, 唔係 bingo 咗你就要等 10 個月之後先可以睇牙醫, 到時受苦係你自己咋! 聽話 la. 我係開工前都睇咗 2 個月牙醫, 由好驚好驚變到麻目晒! 唔駛驚整牙, 整多几次你就慣.

大宅

係喎,你返左hk,好耐冇比你鬧tim,hahaha~~

你咁比面?我老公話我36(xyz@#),打風個日叫我坐係條街,就體驗"穩如盤石",同不倒翁定理wor~
你都要比我炳,我寫排卵"前"(not"時")提呀

大宅

生歪左,補得到個d就補左,e+話驚補唔到個度會affect前個隻.so suggest 脫.

chilli 寫道:
由好驚好驚變到麻目晒! 唔駛驚整牙, 整多几次你就慣.

唔係化,唔驚?整多几次?唔好啦卦~~~~~~~

我過2日睇睇,比d心理準備先得,我驚整牙可能多個生仔

子爵府

chilli 寫道:
jojoe.............唔好比 mrs e c 騙呀! 佢個 patpat 睇黎都冇 35, 我估 34 3/4 啦!

:lol: :lol: :lol:

好彩有chilli 照住我jar!

珍珠宮

醒目開學勳章

mrs......你快 d 攞把尺度一度? 究竟 35 定 36 la!! 你同你 honey 講, 到你大肚時, 個 pat 會更大呀, 到時就更加穩!! 我已經有 40 多 d d :cry: :cry: :cry: :cry:

生仔你都唔驚? 唔係化? 隻牙始終都要整, 早 d 整咗佢 la, 真係喎, 整多几次就唔怕. 當日我去睇牙好似叫我去受刑一樣, 去到樓下都唔敢上去 望住老公: 唔整得唔得呀? 整多几次之後, 我几勇呀! 單拖上去都唔怕

男爵府

mrs_e.c
我都試過脫智慧牙,真係唔會太痛,小小酸軟同痺,可以 acceopt ,maintain two days.怏的攪掂佢.
我兩個月前己chk ,洗埋,不過洗完後反而有小小軟.

男爵府

chilli
不如你睇下想食乜野,叫人send過去呀.好過你有時唔舍食乜 :lol:

首頁

尾頁

跳至