想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Re: **Bi Li Ba La 齊齊傾, 大家交流

chilli,

冇冷氣....真係熱死個喎.
個人好容易會熱到蚊架

我有冷氣等於冇,
我個鼻都唔係好受得,
就好似琴晚咁,
我開冷氣開到3點幾,
我個鼻就癈左,
要即刻食藥, 同出廳坐係度2個鐘先訓到...

子爵府

chilli 寫道:
jojo.....我冇睇中邊個, 因個個都好靚, 但都好貴 ar! 手掌大少少都要 40+?. 如果佢平少少, 我就唔會考慮啦! 而家有錢都買唔到, 仲激氣

chuchu.....你就好啦, 有工人洗, 我都想試吓呢種滋味! 你食飽飽未?

今次 trip 我都同埋囝囝一齊去啦, 感覺好唔同 ka! 幸福好多.

我前 2 日 send 咗 4D 相比你, 你收唔到咩?

vv, jojo....我知 hk 今日好 hot ar, 我有聽收音機嘛! 你地有冷氣嘆, 唔怕啦! 我就冇 lu, 呢几晚都瞓唔好, 熱到出晒汗, 立痴痴!

Chilli,

你講緊冇買咩呀?我冇溫書呀!

有工人用真係幾好,好舒服,不過,吾會請,冇$呀!請吾起.

我收吾到你個e-mail呀!你係咪記錯我個e-mail address,我再pm俾你.l
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

子爵府

chilli 寫道:
hey~ 法國唔興冷氣 ka, 好多餐廳都冇, 更何況屋企! 呢到真正熱只有一個月左右, 所以冇人會裝, 電器部有冷風機賣, 冇冷氣機賣. 我而家晚晚都係開風扇咋! 所以冇覺好瞓 lor! 我諗大肚婆真係熱好多, 我老公就唔覺特別熱, 仲鬼死咁好瞓!

Chilli,

Ha!果邊吾興冷氣,咁咪好熱,你真係冇覺好訓la,有冇打算買冷風機呀?
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

子爵府

[quote]
vivichu 寫道:
chuchu,

好耐冇見喇, 今日真好,
可以係度見到你.^^
而家都接受左,
為有下次再生過囉.
你而家仲有冇咁忙,
新工好做嗎?

Vivi,

我老公妹妹的事已經辦好了,至於我自己份工有時好忙,有時好得閒,都做得幾開心.

你個肚有幾大呀?

好掛住你呀!幾時見下你呀?

珍珠宮

醒目開學勳章

chu......我冇諗住買冷風機呀, 我下年都走啦, 買黎做乜? 況且熱埋今個月, 9 月會開始涼 gar la, 忍忍忍~

男爵府

嘩, 原來開左新part 呀, 我又報到先!!

未溫書, 妳地傾緊物??
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

珍珠宮

醒目開學勳章

yin....傾緊天氣 hot ar!!

你重咗几多呀? 仲係咁 slim ar?

chu...我未收到你 pm 喎, 你比多次你 email address 我!

男爵府

chilli... so hot wor, no air-con, 好辛苦wor!!! :-|

今日返健康院check-up, 比起未有bb 前重左8 lbs 左右, 淨係 these two weeks 就重左4 - 5 lbs la...

chuchu... hihi, long time no chat ar...

珍珠宮

醒目開學勳章

yin....重咗 8 lb 几好呀, keep 住! 你咁 slim, 都唔怕. 我而家重咗 11 kg lu!

我啱啱拖完地, 好 hot ar! 成身又濕晒.

男爵府

chilli... 嘩, 妳重拖地, 做物唔叫honey 做呀??

子爵府

chilli 寫道:
chu......我冇諗住買冷風機呀, 我下年都走啦, 買黎做乜? 況且熱埋今個月, 9 月會開始涼 gar la, 忍忍忍~

Chilli,

OIC! 咁你真係要[size=large]忍忍忍

子爵府

Chilli,

我pm左我個e-mail address俾你la,你check下.

你未答我你冇買咩呀?

男爵府

hello, all sisters
又比jojoe估到我最late.....報到啦. :lol:

男爵府

chilli
小心的,動作唔好0甘大,顧住O仔同你呀.
如果熱就搵野"put"下啦,悶就搵書睇,唔好太辛苦.

子爵府

922yin 寫道:
chilli... so hot wor, no air-con, 好辛苦wor!!! :-|

今日返健康院check-up, 比起未有bb 前重左8 lbs 左右, 淨係 these two weeks 就重左4 - 5 lbs la...

chuchu... hihi, long time no chat ar...

Yin,

真係好耐冇chat,真係好了,聽到你重左,即係BB健康呀!keep住重la,你地個個大肚婆,為左BB肥d都吾緊要,做人媽媽係要偉大d家la,幾時可見下你地呀!

珍珠宮

醒目開學勳章

yin.....太 wo jo, 忍唔住要做咗先!

大宅

醒目開學勳章

littlechuchu 寫道:
[quote]
vivichu 寫道:
chuchu,

好耐冇見喇, 今日真好,
可以係度見到你.^^
而家都接受左,
為有下次再生過囉.
你而家仲有冇咁忙,
新工好做嗎?

Vivi,

我老公妹妹的事已經辦好了,至於我自己份工有時好忙,有時好得閒,都做得幾開心.

你個肚有幾大呀?

好掛住你呀!幾時見下你呀?

chuchu,

我都好掛住你^^,
等你得閒d我地就見下面.
而家我既肚圍係33喇,
我肥左9磅.
你老公妹妹好嗎?

珍珠宮

醒目開學勳章

shirley.....我屋企有風扇, 唔駛搵野 "put" 咁原始

子爵府

vivichu 寫道:

chuchu,

我都好掛住你^^,
等你得閒d我地就見下面.
而家我既肚圍係33喇,
我肥左9磅.
你老公妹妹好嗎?

Vivi,

好呀!好想見下你呀!

我老公妹妹都算幾好,佢好堅強,我地放心好多.

男爵府

chilli
HEHE,我以為你地果邊唔興. :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至