想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: **Bi Li Ba La 齊齊傾, 大家交流

ew911 寫道:

winnie,

我地都要互相派利是..... 比我地肚裹bb.

911,

係wor, 互相派利是俾肚入面個bb

男爵府

ew911 寫道:
[quote]
imcc0_0 寫道:
ew911, jojoebebe, winnie, shirley

我諗緊, 到時個個bingo晒, 等到chilli返黎個個都變晒大肚婆見佢啦.... 哈哈哈哈哈........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[size=x-large]正呀 !!!!

imcc,

咁我地未要一間大房飲茶la! 因為.我地個肚大哂! [/quote]

ew911
咁梗係啦, 到時我地個個都係大肚婆, 雖要空間大D, 闊落D, 而且chilli 返黎一定會帶oo 架, 咁就梗加要大地方啦.....RIGHT!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

shirley 重未上來呀!去左邊呀!

子爵府

911,

我幫妳叫佢AR HA, 唔駛妳勞氣

[size=medium]SHIRLEY lazy pig 快D 上黎 LA

伯爵府

imcc0_0 寫道:
ew911
咁梗係啦, 到時我地個個都係大肚婆, 雖要空間大D, 闊落D, 而且chilli 返黎一定會帶oo 架, 咁就梗加要大地方啦.....RIGHT!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

真係愈講愈開心!

伯爵府

[size=large]Shirely ...........over over 你係邊?????

子爵府

jojo

好呀,等佢黎到,我約您出黎食晏,順便派利是比您。。。
喂~~~衰野,乜您吾怕醜喇咩 ???

子爵府

報告報告,

富婆SHIRLEY O向應董健華呼籲多D 消費, 人人受惠, 現正進行瘋狂大購物. 我已經再三催促佢早買早回LA

報告完畢

男爵府

oh............... winnie

你淨係派俾jojo咋....咁我地呢???? 我地d 囝囝囡囡呢?????

子爵府

winnieyiu 寫道:
jojo

WINNIE,

有D 加紙 蹋落我塊臉度, 我就唔會怕醜GAR LA

男爵府

jojoebebe

你就想啦......

jojoebebe 寫道:
[quote]
winnieyiu 寫道:
jojo

WINNIE,

有D 加紙 蹋落我塊臉度, 我就唔會怕醜GAR LA[/quote]

伯爵府

報告報告,

富婆SHIRLEY O向應董健華呼籲多D 消費, 人人受惠, 現正進行瘋狂大購物. 我已經再三催促佢早買早回LA

報告完畢

jojo,

你一定想shirely 打你la!

伯爵府

imcc0_0 寫道:
oh............... winnie

你淨係派俾jojo咋....咁我地呢???? 我地d 囝囝囡囡呢?????

winnie,

係呀!你唔通都係jojo 情人????

子爵府

jojo吾係我情人,佢係我恩人,線人~~~

男爵府

everybody
嘩,你地已經吹水0甘多版啦.
congradulation新開始,希望個個心想事成.
yeah

子爵府

ew911 寫道:

jojo,

你一定想shirely 打你la!

911,

當我見到妳o既messae 時, 個口剛好喝了一淡水, 好彩我個口夠大, 淡水又唔多, 所以d 水先冇噴都出黎jar

子爵府

shirley,

妳真係守信用o既人, 話4:30 返就4:30 返, 絕對冇食言....所以當妳中左六合彩頭獎, 我好有信心妳會分一半俾我, 唔會騙我gei :mrgreen:

男爵府

如果唔係jojoe call me,我真係唔返黎住家.
你知啦,我啱啱比人飛,當然要瘋狂買野,發 洩下啦,叫佢找card數又唔肯 :evil: :evil:

子爵府

660203shirley 寫道:
everybody
嘩,你地已經吹水0甘多版啦.
congradulation新開始,希望個個心想事成.
yeah

shirley,

邊多jei, 4 版 36 個message jar. 邊夠1001版 10002 個messsge 多wor~

妳要勤力d 到時好快又到part 7 la.
妳地個個bingo 左都要繼續o向依度傾 gar

男爵府

jojoe
shirley,

妳真係守信用o既人, 話4:30 返就4:30 返, 絕對冇食言....所以當妳中左六合彩頭獎, 我好有信心妳會分一半俾我, 唔會騙我gei :mrgreen:

但好似同你唔係情人喎,danny就或者有份.

首頁

尾頁

跳至