想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有無計劃想生bb

jojo

IMCC 留 返 個 位 比 我 祝 福 你 丫 麻 。

放 心 , 你 好 快 游 到 上 岸 架 喇 ~~~努 力 !

子爵府

winnieyiu 寫道:
jojo

IMCC 留 返 個 位 比 我 祝 福 你 丫 麻 。

放 心 , 你 好 快 游 到 上 岸 架 喇 ~~~努 力 !

winnie

都係妳對我最好 :cry: :cry: :cry: :cry:

男爵府

jojo

oh.....sorry.......... [size=x-large]jojo 就一定要大個d 啦, bingo...bingo.....bingo....bingo....bingo !!!!

侯爵府

Re: 有無計劃想生bb嘅靚太(Part 5)

你哋尋日見到我都無乜唔同, 就知我個肚仔有幾細啦...就算到時都唔知有幾氣勢呀~
March 寫道:
imcc,mon,
我地3個預產期都差不多呀,imcc 早我2個wks,mon姐又遲我3個wks 到時遲d 我地3個一齊行出街幾有氣勢呀

子爵府

哈 ~~~不 如 你 地 奏 埋 911, 生 之 前 打 場 馬 掉 啦 。 。

March 寫道:
imcc,mon,
我地3個預產期都差不多呀,imcc 早我2個wks,mon姐又遲我3個wks 到時遲d 我地3個一齊行出街幾有氣勢呀

子爵府

winnie,bebu,jojo,旦旦....凈番我地幾個炸,爭氣呀!

子爵府

imcc0_0 寫道:
jojo

oh.....sorry.......... [size=x-large]jojo 就一定要大個d 啦, bingo...bingo.....bingo....bingo....bingo !!!!

imcc

:cry: :cry: :cry: 後補gei,都好過冇la, :cry: :cry:

男爵府

March

係呀.....係呀!!!!

March 寫道:
imcc,mon,

子爵府

WongMing 寫道:
winnie,bebu,jojo,旦旦....凈番我地幾個炸,爭氣呀!

wonging

仲有siuso 同dino ar

侯爵府

想知係咪而家bingo, 都已經唔係雞bb架啦?

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

[size=large]jojo
咁我就送隻green color 比你啦!! 下個wks 到你講秘密啦...唔知你到時又呃左我地幾多個月呢?? green color= 龍鳳胎嘛!!

子爵府

March 寫道:
咁我就送隻green color 比你啦!! 下個wks 到你講秘密啦...唔知你到時又呃左我地幾多個月呢?? green color= 龍鳳胎嘛!!

march

錫晒妳~

子爵府

哎 也 ~~~~我 地 大 煲 喇 , 講 咁多 次 都 好 似 漏 佐 翩 幅 siuso 呀 。

siuso 吾 好 嬲 , 我 地 補 返 [size=x-large]SIUSO, SIUSO, 好 快 BINGO !!YEAH !!~

男爵府

jojo

你唔好嬲我啦.............. :-( :-( :-(

子爵府

sorry,sorry,sorry~~~咁我計第一代靚太呀嗎!
joejoebebe 寫道:
[quote]
WongMing 寫道:

wonging

仲有siuso 同dino ar [/quote]

子爵府

imcc0_0 寫道:
jojo

你唔好嬲我啦.............. :-( :-( :-(

imcc

妳咁關照我, 特登俾大字報我睇, 我唔嬲妳

子爵府

可能佢bingo左,我地點知bor~~~
winnieyiu 寫道:
哎 也 ~~~~我 地 大 煲 喇 , 講 咁多 次 都 好 似 漏 佐 翩 幅 siuso 呀 。

siuso 吾 好 嬲 , 我 地 補 返 [size=x-large]SIUSO, SIUSO, 好 快 BINGO !!YEAH !!~

子爵府

siuso 我最有妳心, 妳今晚上黎先俾大隻字妳睇 :mrgreen:

子爵府

下 次 JOJO 爆 料 果 陣 , 可 能 話 佢 已 經 生 佐 喇 , 你 知 啦 , JOJO 咁廋 , 佢 吾 講 , 我 諗 到 生 都 無 人 知 呀 。

joejoebebe 寫道:
[quote]
March 寫道:

march

錫晒妳~ [/quote]

男爵府

唔好意思!
我見lee個topic d 靚太 好旺呀!忍唔住入嚟搭訕, 諗住沾沾d旺氣 , 希望你地唔好介意! :mrgreen:
隋心而行

首頁

尾頁

跳至