想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: **Bi Li Ba La 齊齊傾, 大家交流

真係好混亂嘅關係呀!

男爵府

ew911 寫道:
imcc,

我同事download 左好多music 係 share drive 到!

ew911
咁正, 放埋係share drive , 你個間係咩公司黎架????

男爵府

imcc[quote]
imcc0_0 寫道:
oh......jojoebbe

你唔好咁衰啦.....

[quote]
佢唔衰,唔癿意講左新寵size之嗎
:lol:
我對佢真係死心...... :evil:

男爵府

oh.........chilli

你上左黎咩???

男爵府

ew911 寫道:
chilli,

你唔係最後一個呀!重有March, Badegg ......

你好....衰呀,真係小心比人打.

男爵府

[quote]
ew911 寫道:
真係好混亂

男爵府

imcc
imcc0_0 寫道:

你上左黎咩???

你又冇溫書,又比人打.

男爵府

shirley

係呀....唔好打我啦, 我又要做野, 又要打message, 好難溫到書呀....

男爵府

imcc & 911
[quote]
imcc0_0 寫道:
[quote]
ew911 寫道:
真係好混亂

子爵府

imcc0_0 寫道

ew911
咁正, 放埋係share drive , 你個間係咩公司黎架????

imcc,

imcc,

妳今日知911o向邊間公司做都冇用la, 因為佢聽日都同妳同一公司lor. 妳唔係話妳個女boss 聽日返工mei???

男爵府

imcc
好似係前一版的事咋 ?-(
imcc0_0 寫道:
shirley

係呀....唔好打我啦, 我又要做野, 又要打message, 好難溫到書呀....

男爵府

[quote]
660203shirley 寫道:
imcc & 911
[quote]
imcc0_0 寫道:
[quote]
ew911 寫道:
真係好混亂

子爵府

imcc0_0 寫道:

你上左黎咩???

imcc,

妳咁樣對chilli?! 枉佢教妳咁多樣...我都登chilli 心痛ar :cry:

男爵府

chilli

咁你要快d準備第二胎啦, 因為我地個個都會好快bingo架啦. 到時oo就會有好多人陪佢玩架啦... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

imcc0_0 寫道:

ew911

oh.....係呀....係呀, 你都係要小心d好d. 如果唔係..........

imcc,

我係萬人迷黎gar, 妳竟然yin 棄我

男爵府

jojoebebe

chilli唔會咁小氣既, 佢攸左人媽媽, 一定好大氣量既. 因為生仔個時佢已經習作一身好氣量... :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

jojoebebe

我唔係yin 棄你....係你yin 棄我先呀, 係你鍚 shirley, March, winnie 多d先.....

ew911, chilli
我好慘呀, 被人yin 棄呀... :cry: :cry: :cry:

伯爵府

imcc0_0 寫道:
ew911

我都覺呀............

imcc,

會比人打tim ar!

男爵府

ew911

係呀, 後悔已經太遲啦.......... :-( :-( :-(

ew911 寫道:
[quote]
imcc0_0 寫道:
ew911

我都覺呀............

imcc,

會比人打tim ar! [/quote]

伯爵府

jojoebebe 寫道:

imcc,

妳今日知911o向邊間公司做都冇用la, 因為佢聽日都同妳同一公司lor. 妳唔係話妳個女boss 聽日返工mei???

係呀!你小心d ar!

首頁

尾頁

跳至