家庭理財

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 有無人買 窩輪 架, 傾

BUY #78 OR #617? ?-(

大宅

早晨呀各位!
今早我有d發燒,所以今日sick leave呀,可以睇得開心又放心喇^^

迪迪仔
你介紹過的,我通常都會經常返看ga。點解"471跌咁多都唔會買"呀?不是可以博反彈咩? 很想知道你是根據那些資訊來選股。可以教下我地睇嗎?

男爵府

好媽媽勳章

CICISASA 寫道:
BUY #78 OR #617? ?-(

未開市而家好難講,
我偏向617,因為我唔鍾意蘋果唱78 :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

busymami 寫道:
早晨呀各位!
今早我有d發燒,所以今日sick leave呀,可以睇得開心又放心喇^^

迪迪仔
你介紹過的,我通常都會經常返看ga。點解"471跌咁多都唔會買"呀?不是可以博反彈咩? 很想知道你是根據那些資訊來選股。可以教下我地睇嗎?

喂喂~妳身子好弱喎,係咪財多得仔呀?
原來妳甘勤力架?抵讚!我因為份工有時比較得閒,
做野之餘都用好多時間睇下d股仔,
點樣揀股票真係好難講妳知,自己慢慢領略下^^"

男爵府

好媽媽勳章

呢排天氣真係好唔掂,
唔開冷氣都無心機睇股仔,
妳地有無用抽濕機架?
甘既天氣有無作用呀?

侯爵府

未開市而家好難講,
我偏向617,因為我唔鍾意蘋果唱78
------------------------------------
ME TOO WILL BE BOUGHT [email protected]

大宅

hi dick,
我755仲未放 , 您放左未??
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p64526af345401b8ef21dc2e5644bce79/f7aab380.jpg[/img]

男爵府

好媽媽勳章

CICISASA 寫道:
未開市而家好難講,
我偏向617,因為我唔鍾意蘋果唱78
------------------------------------
ME TOO WILL BE BOUGHT [email protected]

617呀!

男爵府

好媽媽勳章

kwanma 寫道:
hi dick,
我755仲未放 , 您放左未??

尋日0.275放左喇,唔聽書!

大宅

哈!哈!可能係wor,最近跟你搵到d咁 啦ccc!睇lai 又要再請你飲多杯coffee喇

你份工就好啦! 我就算得閒得唔上得綱!

係呀!上次隻唔記得係乜喇,一問唱完就散喇!咁如果#78今早有得拾d就走lu!

男爵府

好媽媽勳章

busymami 寫道:
哈!哈!可能係wor,最近跟你搵到d咁 啦ccc!睇lai 又要再請你飲多杯coffee喇

你份工就好啦! 我就算得閒得唔上得綱!

係呀!上次隻唔記得係乜喇,一問唱完就散喇!咁如果#78今早有得拾d就走lu!

78又唔駛甘急,唱左都有2日貨仔玩下既!

子爵府

早呀

今日睇到apple 唱78, 我諗我都係入617多啦. hehehe

美股倒跌收市. 金股回升, 唔知hsi 會升or 跌先呢.
唔知亞女幾時先會叮一聲

別墅

Good Morning
617而家排隊入@0.295

大宅

迪迪仔 寫道:
呢排天氣真係好唔掂,
唔開冷氣都無心機睇股仔,
妳地有無用抽濕機架?
甘既天氣有無作用呀?

我自己無用過,不過好多人用,應該work ga。

前抃排見有信用咭送,唔知依家仲有無,等我幫你search下,睇下搵唔搵到先

大宅

掛住講,差d唔得要j開市tim!

大宅

Good morning

禽晚訓得唔好, 而家好想訓 .
該用戶已被刪除

洋房

DICK:
GOOD MORNING!!
隻 617(@0.305) 仲入得過嗎?

洋房

慘啦!掂解中銀internet 唔得家

男爵府

好媽媽勳章

waiwai75 寫道:
DICK:
GOOD MORNING!!
隻 617(@0.305) 仲入得過嗎?

排0.3喇,入唔到由佢

首頁

尾頁

跳至