美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我終於參加左米絲洛!

Mrs Fong

唔好食太多生果, 有果糖, 好肥架, 如果你餓, 你就食一份 瑪莉餅, 一份有4塊, 係百佳有得賣, 係營養師叫我買黎食, 全部獨立包裝好方便.

你有冇飲奶呀? 早餐有飲奶應該唔會太肚餓喎, 唔好咁易放棄呀! 加油呀!
[/url]

伯爵府

好媽媽勳章

mrs fong
嘿...加油呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
三文治餐好辛苦架....肚餓就一路想住...
瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦瘦
哈哈哈....跟住d菜就食a類菜...有兩碗
飽肚好多

大宅

小雲女

我買到啦,不過你知唔知標準心率指標可以點計呀?
thx
Elina

民房

elina

我見米施洛有得買, 不過好似要幾百蚊一個, 所以我用最平既方法, 就係做完運動後自己"把脈". 如果唔夠'激'咪下次再大動作D o羅.

標準心率指標應該就係我之前post果條formula:

(220-年齡)x0.6至0.8

小雲女

小雲女

別墅

今日第二日食三文治餐, 感覺好少少, 因為諗住過埋聽日就得....努力努力努力, 大家一齊努力!(我又在自我催眠啦!) :-P :-P

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Mrs Fong

您可以試下去百佳買d smoked salmon夾三文治, 咁會更加好過d~~

別墅

我尋日食左smoked salmon啦, 唔緊要啦, 最後今日三文治餐啦!!!!!

大宅

小雲女

我買0個個在watsons$99。
你話果條formula係運動時須要gei心跳率,咁但係如果想知道平時正常時候,咩年齡應該咩心跳率有無得計呢?

小雲女 寫道:
elina

我見米施洛有得買, 不過好似要幾百蚊一個, 所以我用最平既方法, 就係做完運動後自己"把脈". 如果唔夠'激'咪下次再大動作D o羅.

小雲女
Elina

伯爵府

好媽媽勳章

elina...
你個心跳器係唔係手錶形的呀?
如果99也算平喎

我剛叫朋友幫我訂個脂肪磅...
佢可幫我拿來貨價
話三百蚊有找...不過...實價未清楚
品牌和形號也未清楚
因未到手...唔敢問o甘多煩住人

民房

ABCD媽咪

你有無HSBC信用卡? 用積分可以換TANITA脂肪磅喎.

小雲女
小雲女

伯爵府

好媽媽勳章

小雲女
@_@
我無匯豐的卡呀....
不過我估我朋友現在幫我拿的也係呢個牌子
唔知好唔好用呢?

民房

elina,

我搵唔到有咩formula, 但下面個website話個應該大概係70下左右.

http://hypertextbook.com/facts/1998/ArsheAhmed.shtml

小雲女

elina 寫道:
小雲女

我買0個個在watsons$99。
你話果條formula係運動時須要gei心跳率,咁但係如果想知道平時正常時候,咩年齡應該咩心跳率有無得計呢?

[quote]
小雲女 寫道:
elina

小雲女
[/quote]
小雲女

大宅

ABCD媽咪

我0個個係掛頸式,要用手指公放在一個位置來感應心跳。

我家中有個磅,所以我費事又多一個,就買左手提0個隻。

小雲女

嘩!咁,我高左好多啊,有成85。 :-x
Elina

民房

ABCD媽咪:

都ok架, 每次磅都幾準, 好少有偏差. 我諗TANITA都係出名既牌子, 如果3百幾蚊算係好平. 永安買成$500-$700蚊.

ABCD媽咪 寫道:
小雲女
@_@
我無匯豐的卡呀....
不過我估我朋友現在幫我拿的也係呢個牌子
唔知好唔好用呢?
小雲女

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

HI, ladies

我今日去左見營養師啦; 今日第20日, 共減左7磅, 好開心呀!! 之前由於食左西藥; d磅數唔旭, 仲有d反彈; 真係有d失落:-( :-( ; 好彩而家追返咋~~

我試左2晚做15mins原地踏步; 都幾辛苦; 不過ok啦, 我唸keep住少油少鹽介糖介煎炸野既定論, 同埋at least每天做15mins動運; 應該幾work既, 大家努力呀~~

民房

多利是,

好好成績喎, 繼續努力!

小雲女
小雲女

別墅

多利是, 恭喜哂呀! 我尋日都去左見營養師. 我減左13日, 暫時減左4磅...條褲確實係鬆左...

侯爵府

各位努力緊嘅媽咪,
我都join左, 真係唔該哂elina提我有coupon, 我想減25磅, 剛剛好用到果張coupon, 營養師話我應該減34磅, 我覺得無可能, 如果遲D減得好就可以用宜家個discount價(30%off) 加多一個月course.
我會係復活節後開始, 到時再同大家分享.

大宅

Super-Man

唔駛多謝!你慳左0個d麻請我飲茶囉!

你就好啦!話去就去! 嗚,我好無自由呀! :cry:

係呢,你用幾多個月減呀?唔知我淨係去分析好唔好呢?
她們係米一定要即刻決定join or not 架?返去考慮下唔知得唔得呢?
Elina

民房

各位姊妹,

我今日畢業喇, 完成4個月course, 唔駛再上去見營養師, 從此以後要靠自己喇.

我的成績如下:

身高: 157cm
減肥前: 133.2 lb
減肥後: 114.2 lb
共減 : 19 磅

我以前著WANKO既大碼衫, 而家著細碼咋, D衫要買過哂, 好肉赤, 但又幾開心喎

小雲女
小雲女

首頁

尾頁

跳至