心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

腳位親艾dick貧友~~

由衣旬種要求,而且10熱應該茅拱熱既奸械,鎖耳禾灰於10月以下3個日子揀1個去bb蕉
(最後一次通碟呀,最後3日空豬喇,18號去bb蕉,爆左名既淫要留意呀~最後3日空豬最後決定七唔七直,否汁當日決直一律罰錢架)
敬請見諒~~

10月18日(已鐵定10熱18日)
1)俊媽(一大一小一姐姐) 10月18日首選(其餘兩日都ok)
2)Pinky(兩大一小)10月18日
3)波斗 (1大個淫) 日子應該械茅鎖櫃卦
4) 而而 (暫薯1個,可能2個 )(而佬)
5)QC (2大2小) 10月18日 (佢自行入木的地)兼助阿四去買野
6)暈妮 + 才才子 10月18日喇~~其實冰日刀茅鎖櫃既
7)芝媽(2大2小1姐姐)邊日都得, 就你地
8)ancc0716 3大 一BB..... 10月18日
9) sasa1大1細+1姐姐,(sa佬暫薯未爆名)

10)吳比比+3條Q+多一個比比吳深愛GE男人,唔亥該

邊日都無問題,最緊要早講

11)暈妮朋友,小雄數+雞丁尾尾
12)顏c9 1+4口
13)牛牛暫薯爆1大2細+姐姐,(法官暫未爆名)
14)lo媽+lo仔
P.S.
由衣豬持環保,麻煩請腳位當日請自鼻义及食物盒
本人只灰2鼻少量上連用剩既紙碟供應

多謝豬持環保~~

QC+暈妮上

p.s麻煩請各爆名人士請注意呀~
希望大家一經爆名,切襪放飛雞,(突別原因除外)
請通知禾咩原因,否汁,每人頭計罰$100/位,小童+工人姐姐半價$50/位,此罰款用作讚助禾地去bb蕉既費用,因為禾地要2鼻book車,買野,鎖耳,希望大家見諒~

多謝合作!
p.s. QC 化准提唔准講唔笑及唔准問佢個頭發生咩樹,否汁,有咩樹幹發生,
由人茅由呀

(不過,禾刀未鄭過佢呢個新發型 )

另外,爆名前請記得報齊七直人數,有幾個大人幾個小朋友,麻煩如果帶埋工人姐姐七直的化刀要報埋工人姐姐

多謝合作!

暈妮字

[ 本文章最後由 WINNIEYIP 於 08-10-6 23:06 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

械米去石澳呀??

原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 13:40 發表

由衣旬種要求,而且10熱應該茅拱熱既奸械,鎖耳禾灰於10月以下3個日子揀1個去bb蕉
麻煩請你地盡快投票決定日子~~

10月11日
10月18日
10月25日

另外,爆名前請記得報齊七直 ...
[img][/img]

侯爵府

10月我還未能出席
原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 13:40 發表

10月11日
10月18日
10月25日

另外,爆名前請記得報齊七直 ...
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

10月11日
10月18日
10月25日

另外,爆名前請記得報齊七直人數,有幾個大人幾個小朋友,麻煩如果帶埋工人姐姐七直的化刀要報埋工人姐姐

多謝合作!

暈妮字

1)俊媽(一大一小一姐姐) 10月18日首選(其餘兩日都ok)

公爵府

畀面勳章

原文章由 pinkykei200 於 08-9-10 13:55 發表
10月我還未能出席
[img][/img]

公爵府

經禾地研究過,由於當日巧多小朋友既奸械,禾地必須粉d地方佢地唔灰覺得悶既地方,個樹有水反有沙反,又有一大空地,鎖耳,暫薯刀灰以石澳作為手選既
但而果大家有d巧地方既化刀可以提意下

原文章由 小科豆 於 08-9-10 13:54 發表
械米去石澳呀??

公爵府

禾bon你能下典狗先
你唔巧唔開心至 總之而果你爽雷的化,禾保証你一定雷到反又一定安全回家喇
原文章由 pinkykei200 於 08-9-10 13:55 發表
10月我還未能出席

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

10月我還未能出席

公爵府

些些俊媽既投票及參雨

各位選情告急,請盡快爆名及投票
原文章由 chunchunbb 於 08-9-10 13:55 發表

公爵府

畀面勳章

云泥泣定能得店的....
禾地要相信云泥
原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 14:03 發表
禾bon你能下典狗先
你唔巧唔開心至 總之而果你爽雷的化,禾保証你一定雷到反又一定安全回家喇
[img][/img]

公爵府

畀面勳章

禾泣條友

禾要實鱔
5要春春而
原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 14:06 發表
些些俊媽既投票及參雨

各位選情告急,請盡快爆名及投票
[img][/img]

公爵府

畀面勳章

5g帶埋老淫+雷, 可可2尼?

原文章由 小科豆 於 08-9-10 14:10 發表
禾泣條友

禾要實鱔
5要春春而
[img][/img]

侯爵府

些些你
原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 14:03 發表
禾bon你能下典狗先
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

我選擇18/10, 2大1小, 我叫c6請假同我出席
暈妮...之10熱bb蕉又雷喇~(麻煩請睇第一葉)些些

10月11日
10月18日
10月25日

多謝合作!

暈妮字
愛※是※不※保※留

公爵府

你刀未揀日子
原文章由 小科豆 於 08-9-10 14:10 發表
禾泣條友

禾要實鱔
5要春春而

公爵府

你械咪爽帶埋斗MA,斗爸呀~巧呀 煩典禾刀鄭過斗MA斗爸既 不過,禾驚佢地悶jakmouth: mouth:
原文章由 小科豆 於 08-9-10 14:16 發表
5g帶埋老淫+雷, 可可2尼?

公爵府

畀面勳章

5械, 斗爸斗媽5灰娶禾 , 禾bon淫問
原文章由 WINNIEYIP 於 08-9-10 14:26 發表
你械咪爽帶埋斗MA,斗爸呀~巧呀 煩典禾刀鄭過斗MA斗爸既 不過,禾驚佢地悶jakmouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

[ 本文章最後由 小科豆 於 08-9-10 14:29 編輯 ]
[img][/img]

公爵府

禾刀化茅問題架喇 禾一早bon你唸定哂架喇
原文章由 pinkykei200 於 08-9-10 14:22 發表
我選擇18/10, 2大1小, 我叫c6請假同我出席

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

2)Pinky(兩大一小)10月18日

公爵府

你bon冰個問jak 講雷聽下喇
原文章由 小科豆 於 08-9-10 14:26 發表
5械, 斗爸斗媽5灰娶禾 , 禾bon淫問

首頁

尾頁

跳至