美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

開新一頁, 希望有新的開始, 今日join左米施洛, 原來我真係幾肥, 脂肪多到超晒標, 過重左34磅, 我咁胃食, 好擔心減唔減到, 大家鼓勵下啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2172422&extra=&page=1

民房

加油呀,我都想減呀, 但減 34 磅貴唔貴呀?
我想減 40-50 磅~~~

別墅

我都好想減呀!以前去過米施洛真係減到,好想再join過,不過依家貴咗好多!
希望你快d減到,努力呀!

民房

我未去過想去減但唔知幾錢

男爵府

hi SasaPig

我雖然唔係join米施洛,但係我都係跟營養師減,
真係work架,我而家減左兩個月已經減左10lbs啦,不過提你一定要聽營養師話呀,佢地d建議餐單真係跟每個人而定,不可以食少食多。 所以如果你真係跟足,離減磅日子不遠啦。 比心機呀!!

原帖由 SasaPig 於 09-5-5 19:24 發表
開新一頁, 希望有新的開始, 今日join左米施洛, 原來我真係幾肥, 脂肪多到超晒標, 過重左34磅, 我咁胃食, 好擔心減唔減到, 大家鼓勵下啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2172422&extra=&page=1 ...

大宅

畀面勳章

我今個星期六都會去MSL。我好多年前(未生bb)都join過, 依家貴了許多。所以, 今次我只係join兩個月的plan。

其實我超重廿多磅, body fat則少少超, 最理想係join三個月的。不過, 家陣因為多了set meal供應, 貴了許多, 佢見我猶豫, 唯有勸我join兩個月的plan, 減16磅。

我心諗, 減到16磅都好好啦, 又唔駛減成23磅咁野心掛。

民房

咁你減16 磅要幾錢呀??

大宅

畀面勳章

2個月包30包餐, $57xx。如3個月包40餐, $7xxx(我唔記得尾數)。

我識得有人去營匯, 約四千。不過無包餐。

我會安排個set在lunch, 咁就唔駛出街食。晚上回家吃, 無論點都唔會肥得過lunch出街。

原帖由 heidifong1 於 09-5-6 16:11 發表
咁你減16 磅要幾錢呀??

別墅

我之前都係見營養師減肥, 減左差不多20LBS, 只要跟足營養師既餐單, 唔好食多唔好食少就一定會好健康咁減到磅.

不過最煩既係身邊既人, 不停話: 你都唔係好肥姐, OK喎, 食咁少野會對身體唔好架! 食一次咁多, 唔係唔比面我呀!! 激死!

大宅

畀面勳章

我跟老公說參加了貴d的MSL而無去營匯。主要係就地點。

老公反而支持有包餐喎。佢comment話, 除非真係好自律, 好跟足, 如果唔係, 自己拚唔多唔少都會錯。我諗下都係, 因為我公司果頭都無咩清淡野食, 就算叫少油少鹽, 我哩頭d茶餐廳都唔知做唔做到。到頭來, 可能要帶飯, 又或者成日都係食白魚蛋米粉。

大宅

畀面勳章

面對咁情況, 自己留在office食set就最好。(我又搵多個理由比自己駛多左的錢。)

原帖由 mimibebe 於 09-5-6 16:35 發表
我之前都係見營養師減肥, 減左差不多20LBS, 只要跟足營養師既餐單, 唔好食多唔好食少就一定會好健康咁減到磅.

不過最煩既係身邊既人, 不停話: 你都唔係好肥姐, OK喎, 食咁少野會對身體唔好架! 食一次咁多, 唔係唔 ...

男爵府

我都喺join MSL,不過已經減完,廋咗50,我都唔敢相信有咁好成績,只要跟住營養師嘅指導,真喺好有用,同埋我個營養師好好人,令我減得好輕鬆,有須要可以介紹比你哋,另外我仲有現今優惠券,有須要可PM我。

民房

我有興趣呀~~~~

男爵府

你地好,

我响3月28日join左4+2package, 目標減30磅
到而家減左9.7磅
大家一齊努力!

男爵府

你地好,

我响3月28日join左4+2package, 目標減30磅
到而家減左9.7磅
大家一齊努力!

民房

目標減30磅, 貴唔貴呀? 成績唔錯WO , 辛唔辛苦呀???

男爵府

原帖由 heidifong1 於 09-5-7 17:27 發表
目標減30磅, 貴唔貴呀? 成績唔錯WO , 辛唔辛苦呀???

我個plan 約八千幾蚊, 四個月減+2個月maintain, 可以分期

總体都唔辛苦... 其實佢地d餐單都食得飽架, 係有時要食1220(餐單名)就好肚餓囉...

最辛苦係做運動...因為我一路都唔做運動, 所以開頭好辛苦, 但而家習慣左就ok...我d運動量係慢慢加上去...
開頭行路20分鐘, 跟住skipping, 而家踏登仔30分鐘...

複式洋房

多謝咁多SIS的鼓勵!狂食狂玩左幾日,
由今日開始我要面對減肥的挑戰,我會努力啦!
今晚上去米施洛見什麼飲食指導,希望D包餐好好味,我不定諗住食呀!哈哈

男爵府

放心, 餐包好好味架, 我好鍾意食

洋房

Hello Sasapig ~~ 係新版面見到 u la ~~你 join 左啦!!~要努力呀我現家係1個月見1次keep fit 期,我減肥期時都有SD纖房菜架~~好好味有餸有飯,營養師計好晒份量又可以撈埋D汁,唔肥ga,晏就都不知幾方便跟餐單又簡單,又唔會限制我食咩,當然零食除外,營養師又會教番我點選擇食物~所以我而家飲食均衡左,健康左好多

首頁

尾頁

跳至