心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

HINMA

個game 你係一個waiter, 咁係restaurant 到打工, 要serve 啲客人, take order, one man band, earn 够個日既錢, 就去第二間再做囉.

侯爵府

原文章由 heihei媽 於 07-7-4 16:19 發表
HINMA

個game 你係一個waiter, 咁係restaurant 到打工, 要serve 啲客人, take order, one man band, earn 够個日既錢, 就去第二間再做囉.

等我dl 黎試下先

子爵府

good morning.

侯爵府

早呀~

又thursday啦, 聽日又friday...............

子爵府

HINMA

係呀, 好快又一個week 啦. 下星期就攞成績表lu

係呢, 上次你去章木頭好玩嗎??

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 10:15 發表
早呀~

又thursday啦, 聽日又friday...............

侯爵府

原文章由 heihei媽 於 07-7-5 11:32 發表
HINMA

係呀, 好快又一個week 啦. 下星期就攞成績表lu

係呢, 上次你去章木頭好玩嗎??

講真呢, 講玩, 祈福一定好玩過樟木頭, 亦可能我媽咪未發掘到有乜野玩law

但講方便, 就樟木頭方便好多, 車程短, + 出入都係村巴, 吾駛自己打的/搭公車

club house, 我們去左騎馬, 打golf, 餵下羊仔, 玩bom bom 車law, pm 條link比d 相你看

子爵府

個castle 個度係邊到, 你個仔勁開心呀!!!

亞女睇相唔瘦喎.

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 11:56 發表

講真呢, 講玩, 祈福一定好玩過樟木頭, 亦可能我媽咪未發掘到有乜野玩law

但講方便, 就樟木頭方便好多, 車程短, + 出入都係村巴, 吾駛自己打的/搭公車

club house, 我們去左騎馬, 打golf, 餵下羊仔, 玩 ...

侯爵府

原文章由 heihei媽 於 07-7-5 12:20 發表
個castle 個度係邊到, 你個仔勁開心呀!!!

亞女睇相唔瘦喎.

係御景新城既繽紛樂園, 入邊無乜野玩架, 得bom bom車, 同埋打golf, 還有水上樂園(我們無玩), 係好在吾駛$ 入場, 同埋吾貴law(games)

看相就吾瘦, but 矮law

佢地有得玩, 又吾駛返學, 一定開心架

子爵府

hinma

咁又係, 有得玩, 有得食, 唔駛返學, 真係幾開心呀.

我諗你女同我個女都係差唔多身型啦. 我女得122cm 咋. 唔到50lbs.

有無dl 個新game 呀?? 今日又無吊魚釣賣啦. >.<

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 13:08 發表

係御景新城既繽紛樂園, 入邊無乜野玩架, 得bom bom車, 同埋打golf, 還有水上樂園(我們無玩), 係好在吾駛$ 入場, 同埋吾貴law(games)

看相就吾瘦, but 矮law

佢地有得玩, 又吾駛返學, 一定開心架

侯爵府

HEIHEI

DL左, but未玩

我阿女, 126cm, 47lbs, 甘應該係我個女瘦d 啦.............

係hk, 根本無機會打golf/騎馬(貴同吾方便), 係去到大陸先可以過引一下

子爵府

EEEEEEEEEEEE, 而家最新既係頭頂喎, 幾好.

你個女高我個個5cm 呀, 真係 envy 啦.

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 14:13 發表
HEIHEI

DL左, but未玩

我阿女, 126cm, 47lbs, 甘應該係我個女瘦d 啦.............

係hk, 根本無機會打golf/騎馬(貴同吾方便), 係去到大陸先可以過引一下

侯爵府

係呀, 方便好多

5cm 吾係好多架咋, 呢個summer 一定要佢努力跳彈床...........

原文章由 heihei媽 於 07-7-5 14:48 發表
EEEEEEEEEEEE, 而家最新既係頭頂喎, 幾好.

你個女高我個個5cm 呀, 真係 envy 啦.

子爵府

hinma

跳彈床係咪有效呀?

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 14:51 發表
係呀, 方便好多

5cm 吾係好多架咋, 呢個summer 一定要佢努力跳彈床...........

侯爵府

原文章由 heihei媽 於 07-7-5 15:02 發表
hinma

跳彈床係咪有效呀?

唉, 一用message上邊既回應, 就quote 埋段野..............再吾係又要拉到最底先可以按無quote 既回應, bk攪乜鬼

我吾知有無用呀, but 跳下, = 跳繩, 好過無卦, 試下law

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我又要睇,得唔得呀
原文章由 hinhinmummy 於 07-7-5 11:56 發表

club house, 我們去左騎馬, 打golf, 餵下羊仔, 玩 ...
生日月, 開心過

大宅

原文章由 雪文 於 07-7-5 19:25 發表
我又要睇,得唔得呀

hinihnmummy
吾制 吾制 ,我都想睇呀
:wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

原文章由 cailford 於 07-7-5 19:49 發表

hinihnmummy
吾制 吾制 ,我都想睇呀

你們尋日都吾見人........點比你們看wor

岩岩試bk 新function, 發群組pm, 看下得吾得?

子爵府

早呀!!!

咪係囉, 你地昨日去晒邊呀, 得我同hinma 睇場咋. !!!!

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-6 09:40 發表

你們尋日都吾見人........點比你們看wor

岩岩試bk 新function, 發群組pm, 看下得吾得?

侯爵府

呢兩日個人吾知做乜好燥, 成日無啦啦為左好小既事而發脾4.............

吾通要食靜心

原文章由 heihei媽 於 07-7-6 09:55 發表
早呀!!!

咪係囉, 你地昨日去晒邊呀, 得我同hinma 睇場咋. !!!!

子爵府

係咪天口 "hing" 呀?? 有時我都會係咁, 由其是m 前呀.

原文章由 hinhinmummy 於 07-7-6 10:03 發表
呢兩日個人吾知做乜好燥, 成日無啦啦為左好小既事而發脾4.............

吾通要食靜心

首頁

尾頁

跳至