夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

:-P Hello

別墅

hi
facebook 咩來架, 我好似好out咁ge

公爵府

畀面勳章

hi!上bk會上'忍'ka,小心d:lol !

至於facebook 呢,我都係知小小,我有開,但好少玩,首先登記完,就可以用e-mail address去search,如果你朋友都登記左,咪可以add佢,你又可以去你add左個d朋友到,睇下佢add左d咩人,通常見到d我又識既,咪又可以add埋佢!

可以post d相比人睇ar,不過要add左個d朋友先會睇到d相,另外可以留言比人,互相送禮物比人(:lol 不過都係幅圖黎者),同埋都幾冇私'忍',因為人地可以睇到係有d咩野人send野比你,你send過d咩比人,d留言又可以比人睇到.....等等

我自己就唔覺得好好玩!

原文章由 碧晴 於 08-1-13 13:04 發表
:-P Hello
前2日註冊了,但是呢我見到老公部電腦...有佢同人玩facebook既record,我覺得好不安呀,佢add個d都係18,22既靚妹...唔知大家有無玩facebook ga le ??係點玩ga? Thank you.... ...

珍珠宮

我都有去睇下facebook係咩呢~ 都唔係好識....要研究下, 不過我都係鍾意黎呢到多D~

公爵府

畀面勳章

同意會上'忍'架
原文章由 kirstyau 於 08-1-13 17:15 發表
hi!上bk會上'忍'ka,小心d:lol !

至於facebook 呢,我都係知小小,我有開,但好少玩,首先登記完,就可以用e-mail address去search,如果你朋友都登記左,咪可以add佢,你又可以去你add左個d朋友到,睇下佢add左d咩人, ...
[img][/img]

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

啱啱玩facebook覺得幾好玩,又可以搵番一d冇左聯絡既朋友,舊同事&舊同學
但係愈玩愈悶,覺得好無聊
反而bk,真係會玩上癮

伯爵府

呢度多野睇 d~~
多 d 上黎呀

大宅

醒目開學勳章

我都玩左Facebook一段時間,確實係一個同朋友聯絡感情既好地方,最好就可以係一d groups(例如學校既group)add返d舊同學舊朋友!同時人地都可以去add你(唔識既人一樣可以)所以我比較唔鐘意哩樣,成日有d3唔識7既人add,我一見到就會ignore佢!!!
其實都係將d massage send黎send去咁!!!
初初就成日開黎玩,玩耐左好似無乜癮咁,都係收到有facebook既e-mail先會開黎睇!!!

複式洋房

同意

原文章由 Ms.FH 於 08-1-13 18:26 發表
我都玩左Facebook一段時間,確實係一個同朋友聯絡感情既好地方,最好就可以係一d groups(例如學校既group)add返d舊同學舊朋友!同時人地都可以去add你(唔識既人一樣可以)所以我比較唔鐘意哩樣,成日有d3唔識7既人add,我 ...

禁止訪問

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係會上癮,每天都會行番幾轉,晤上過黎果日會心掛掛有件事,係呢到會識到好多人,跟住就會多好多街坊,又會定期搞活動,生活多姿采!無所事事都會上黎講聲hi!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

同意呀~
上BK除左可以識到好多朋友之外,
真係會上"忍"架:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至