想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我8月3號放左D5鮮囊胚。8月12號即係D10返醫院驗血。今日姑娘打黎話個數值唔算太理想,得43。不過過左10都算係懷孕...

其實由D9開始我已經開始偷驗,初初綠D係得一個灰到唔細心睇都唔覺既灰印..都奇怪D9都係得咁淺色.. 所以我D9夜晚再驗 有再深色到少少既.. 但當晚開始有少少流血,不過我以為係我塞藥嗰陣整損左,所以都冇乜點擔心。

然後D10朝早我有再驗綠D,但都係淺色。然後返醫院抽血, 點知抽完血到夜晚d血都冇停過... 真係勁擔心
但流到夜晚又突然停左。

所以我第二日朝早(D11) 就用左曼仔驗孕棒驗,同埋綠D再驗。好似有深色少少?(續)
attach0/tmp/php1KcUeI

複式洋房

回覆樓主:

跟住我就每日朝早都驗綠d.. 但好似深色得好慢...

姑娘叫我下星期一返去抽血再驗。

我有塞藥既。但d藥只係到16/8,唔夠塞到去星期一... 姑娘就叫我塞到冇藥就唔駛再塞。想請教下大家,我究竟好唔好自己買藥黎塞比較穩陣呢?

呢幾日既心情就好似坐緊過山車咁... 每一日都好難捱... 有冇JM既HCG初初好低,但係最後係成功懷孕嫁? 可唔可以比d信心我

別墅

回覆 babycome2022 的帖子

樓主不用太擔心,當日我植入後day 16得175,隔日都係啱啱番得1.6,而家阿仔都出左世啦!飲下滴雞精補下胎,放鬆心情。
Bb會痴實!

複式洋房

tinatsui2019 發表於 23-8-16 18:00

樓主不用太擔心,當日我植入後day 16得175,隔日都係啱啱番得1.6,而家阿仔都出左 ...

咁醫生有冇加d咩藥呀?

我今日又驗綠d好似仲淺左少少色... 不過聽到你既分享,我都係放鬆心情等抽血啦 多謝你

別墅

祝樓主成功

別墅

無喎。都是祈禱等時間過,6週就係照陰聽到心跳安落晒

複式洋房

積fun日日賺 發表於 23-8-16 18:46
祝樓主成功

多謝你呀 我地大家都要努力呀!

複式洋房

tinatsui2019 發表於 23-8-16 21:27

無喎。都是祈禱等時間過,6週就係照陰聽到心跳安落晒 ...

好啦!我都祈禱。依家呢個階段都改變唔到d乜! 真係好多謝你既分享呀!

別墅

加油 祝福你!

複式洋房

樓主你太緊張, 放鬆D。放鬆心情等待WK 6去超心跳啦, 中間無咩可以做, 食得好, 訓得好, 祈下禱

複式洋房

回覆樓主:

我今日流好多啡,驗左綠d淺到就黎見唔到! 應該冇希望喇! 唯有希望快d順利黎完M再努力過啦 多謝大家呀

洋房

babycome2022 發表於 23-8-19 22:52
我今日流好多啡,驗左綠d淺到就黎見唔到! 應該冇希望喇! 唯有希望快d順利黎完M再努力過啦 : ...

樓主加油(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊